هوشمند سازی بیمارستان

بیمارستان هوشمند از داده ها و فناوری برای تسریع و ارتقای کاری که متخصصان مراقبت های بهداشتی و مدیریت بیمارستان انجام می دهند، مانند ردیابی اشغال تخت بیمارستان، نظارت بر علائم حیاتی بیماران و تجزیه و تحلیل اسکن های رادیولوژی استفاده می کند.


تفاوت بین یک بیمارستان هوشمند و یک بیمارستان سنتی چیست؟

بیمارستان ها به طور مداوم در حال تولید و جمع آوری داده ها هستند که بیشتر آنها اکنون دیجیتالی شده اند. این فرصتی را برای آنها ایجاد می کند تا از فناوری هایی مانند تجزیه و تحلیل داده ها و انتقال آنها توسط اینترنت به تجهیزات مختلف و برای کنترل بهتر استفاده کنند.
داده هایی که زمانی به عنوان یک فایل کاغذی با سابقه پزشکی بیمار، نتایج آزمایشگاهی و اطلاعات ایمن سازی ذخیره می شد، اکنون به عنوان پرونده الکترونیک سلامت یا EHR ذخیره می شود. اسکنرهای دیجیتال سی تی و ام آر آی، و همچنین نرم افزاری از جمله سیستم ذخیره سازی تصویربرداری پزشکی PACS، جایگزین ابزارهای رادیولوژی آنالوگ می شوند. و حسگرهای متصل در اتاق‌های بیمارستان و سالن‌های عمل می‌توانند جریان‌های پیوسته متعددی از داده‌ها را برای تجزیه و تحلیل بلادرنگ و گذشته‌نگر ضبط کنند.
با انتقال بیمارستان‌ها به این ابزارهای دیجیتال، آن‌ها آماده تغییر از یک بیمارستان معمولی به یک بیمارستان هوشمند هستند. بیمارستانی که نه تنها داده‌ها را جمع‌آوری می‌کند، بلکه آن‌ها را نیز تجزیه و تحلیل می‌کندو با استفاده از تجهیزات متصل به اینترنت آنها رو کنترل می نمایند.



برخی از مزایای بیمارستان هوشمند چیست؟

فناوری بیمارستان هوشمند به روش‌های زیر به سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی، متخصصان پزشکی و بیماران کمک می‌کند:

ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی: داده های بیمارستان هوشمند را می توان برای کمک به امکانات مراقبت های بهداشتی در بهینه سازی منابع محدود خود، افزایش کارایی عملیاتی برای رویکرد بیمار محور بهتر مورد استفاده قرار داد. حسگرها می توانند بیماران را هنگامی که در اتاق تنها هستند، نظارت کنند و کادر درمان از راه دور می‌توانند به ارائه مراقبت به بیماران در خارج از بیمارستان کمک کنند.
پزشکان: ابزارهای بیمارستان هوشمند می توانند پزشکان، پرستاران، تکنسین های تصویربرداری پزشکی و سایر متخصصان مراقبت های بهداشتی را قادر سازند تا با مراقبت از کارهای معمول یا پرزحمت، مانند نوشتن یادداشت ها در مورد هر تعامل بیمار، تقسیم ساختارهای آناتومیک در MRI، زمان بیشتری را صرف تمرکز بر مراقبت از بیمار کنند. یا تبدیل یادداشت های پزشک به کدهای پزشکی برای صورتحساب بیمه. آنها همچنین می توانند به تصمیم گیری بالینی با الگوریتم های هوش مصنوعی کمک کنند که نظر دوم یا توصیه تریاژ را برای بیماران جداگانه بر اساس داده های تاریخی ارائه می دهد.
بیماران: فناوری بیمارستان هوشمند می‌تواند خدمات بهداشتی را به هدف مراقبت مداوم و با کیفیت بالا از بیمار در هر نقطه از جهان، از هر پزشکی، نزدیک‌تر کند. پزشکان در سطح مهارت، زمینه های تخصص، دسترسی به منابع و زمان در دسترس برای هر بیمار متفاوت هستند.



چگونه میتوان یک بیمارستان را هوشمند کرد؟

راه اندازی یک بیمارستان هوشمند نیازمند یک سیستم کامل از تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری است که هماهنگ با جریان کاری پزشکان کار می کنند و مطابق آن سناریو پذیر هستند. برای تسریع و بهبود مراقبت از بیمار، هر برنامه، دستگاه، حسگر و... اطلاعات را در سیستم مرکزی موسسه به اشتراک بگذارد.
بیمارستان هوشمند را مانند یک اختاپوس در نظر بگیرید. رئیس آن سرور امن سازمان است که کل داده های تاسیسات را ذخیره و پردازش می کند. هر یک از شاخک های آن یک بخش متفاوت است - اورژانس، ICU، اتاق عمل، آزمایشگاه رادیولوژی - پوشیده از حسگرها (مکنده های اختاپوس) که داده ها را از محیط اطراف خود دریافت می کنند.
اگر هر شاخک در یک سیلو عمل می کرد، برای اختاپوس غیرممکن بود که بر اساس اطلاعاتی که توسط یک بازو حس می شود، در سراسر بدن خود سریع عمل کند. هر شاخک داده‌ها را به مغز مرکزی اختاپوس می‌فرستد و این موجود را قادر می‌سازد تا به محیط در حال تغییر خود واکنش انعطاف‌پذیری نشان دهد.
به همین ترتیب، بیمارستان هوشمند با حسگرها و دستگاه هایی که در سراسر یک مرکز توزیع شده است که می تواند دیتا های مهم را به مغز مرکزی ارسال کند و به تصمیم گیری در کل مرکز کمک کند. به عنوان مثال، اگر تغذیه دوربین در اتاق عمل نشان دهد که یک روش جراحی تقریباً کامل شده است، سیستم به کارکنان اتاق ریکاوری هشدار می دهد که برای ورود بیمار آماده باشند.

قوانین و مقررات هر روز سخت تر و پیچیده تر می شوند. تا سال 2030، جمعیت جهان بیش از 8.5 میلیارد نفر خواهد بود، بنابراین فشارها بر سیستم مراقبت های بهداشتی با گذشت زمان افزایش می یابد. بنابراین، اینها به افزایش مداوم هزینه ها کمک می کنند، و اینجاست که یک بیمارستان هوشمند وارد می شود تا این هزینه ها را کاهش دهد.
بیمارستان‌های هوشمند به لطف تحول دیجیتال صنعت مراقبت‌های بهداشتی، بهره‌وری را به حداکثر می‌رسانند، رضایت بیماران و انعطاف‌پذیری بهتری را ارائه می‌دهند.



امکانات سیستم هوشمند سازی بیمارستان

  • کنترل تهویه در اتاق ها با بیماران خاص ریوی و ICU و CCU
  • تنظیم شرایط محیطی مناسب اعم از درصد رطوبت و باد و گرمایش و سرمایش در بخش هایی مانند اتاق هواساز
  • کنترل و نظارت بر تردد و عبور و مرور در بخش ها
  • کنترل هوشمند روشنایی ها و تنظیم آن بر اساس سناریو و نیاز های بیماران و یا اتاق هایی مثل جراحی
  • کنترل و نظارت بر تاسیسات بدون نیاز به حضور فیزیکی مداوم
  • کاهش هزینه های نگهداری 
  • امکان محدود کردن دسترسی ها به هر بخش از سیستم هوشمند بسته به میزان نیاز به دسترسی (مدیر، کادر درمان، تاسیسات، بیمار و...)
  • کنترل و دریافت اعلان ها از سیستم اعلان حریق



برای تقویت راه‌حل‌های بیمارستان هوشمند، با خانه نوین کلور همراه باشید!